Class 15 BP replaced with 16

Report them here and see how fast they get knocked down!
no avatar
User

XANDORBLEK

Rank

Ensign

Ensign
Posts

33

Joined

Thu Mar 16, 2017 7:04 am

Location

Melbourne Australia

Class 15 BP replaced with 16

Postby XANDORBLEK » Fri Jul 28, 2017 11:10 pm

Just bought the class 15 Reactor BP at Janus-A and when I looked at Shipyard to build it - I don't have it BUT I have a class 16 Reactor BP which is useless to me ...
as I can't buy a class 15 anymore as it has been removed from the list at Janus-A - I will have to up-class a class 14 BP ..
Which I could have done and saved myself 8 billion cr.. !!!!
Can this be changed ?
Please advise
Xandorblek
User avatar
User

gotpurplefleas

Rank

Lt Commander

Lt Commander
Posts

270

Joined

Wed May 13, 2015 6:21 pm

Re: Class 15 BP replaced with 16

Postby gotpurplefleas » Sat Jul 29, 2017 12:23 pm

hi xand...o/

can you confirm its really a sixteen by posting mat requirements here?
thnx
fleas
gotpurplefleas
Senator of Food Court
no avatar
User

XANDORBLEK

Rank

Ensign

Ensign
Posts

33

Joined

Thu Mar 16, 2017 7:04 am

Location

Melbourne Australia

Re: Class 15 BP replaced with 16

Postby XANDORBLEK » Tue Aug 01, 2017 2:49 am

Fleas ,
546.13 Elec
5461.3 Mech
10376.47 Titan
5461.3 Carbon
16383.9 Nio
16383.9 Tin
54613 Total Mass
Its a 16 !!
User avatar
User

gotpurplefleas

Rank

Lt Commander

Lt Commander
Posts

270

Joined

Wed May 13, 2015 6:21 pm

Re: Class 15 BP replaced with 16

Postby gotpurplefleas » Tue Aug 01, 2017 12:12 pm

ok....I was just wondering if the name tag had changed , but not the actual part.

I don't have any possible fixes other than this...I can supply you with a 15 or 2 until you can get your 14 up-classed...then you would also need to send bug report to Jam at support@fluffykittenstudios.com.

fleas
gotpurplefleas
Senator of Food Court
no avatar
User

RAM

Rank

Commander

Commander
Posts

457

Joined

Thu Sep 22, 2016 6:36 am

Re: Class 15 BP replaced with 16

Postby RAM » Tue Aug 01, 2017 2:01 pm

gotpurplefleas wrote:ok....I was just wondering if the name tag had changed , but not the actual part.

I don't have any possible fixes other than this...I can supply you with a 15 or 2 until you can get your 14 up-classed...then you would also need to send bug report to Jam at support@fluffykittenstudios.com.

fleas

And 2 cl 14's do the exact same as one 15. Take the same resources too. I mine with one 14 and add another 14 when I haul to keep my cap charged. Works really nice.
Ban cheese slicers. Make Apollo Sector grate again!
Fan Fiction from an old timer - RAM Memories
no avatar
User

XANDORBLEK

Rank

Ensign

Ensign
Posts

33

Joined

Thu Mar 16, 2017 7:04 am

Location

Melbourne Australia

Re: Class 15 BP replaced with 16

Postby XANDORBLEK » Wed Aug 02, 2017 12:29 am

Thanks guys - As its only for a second Lev its no real concern - Am researching now .. Will try twin 14s as well .
Cheers
Xandor

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Powered by phpBB ® | Style by KomiDesign | Modified by Chris Valleriani